Fleur de kinderkamer op met een aparte poster!

Posters zijn meestal de finishing touch voor de babykamer of kinderkamer. Je hebt de meubeltjes gekozen, gordijnen en aankleding, en, oh ja, er moet nog wat aan de muur. Dan ga je pas zoeken naar een geschikte poster voor de kamer
Je kunt dit ook andersom doen. Kies een topkwaliteit muurposter uit, bijvoorbeeld van een Deens design zoals Ferm Living of een Nederlands ontwerpbureau zoals Petit Monkey. Dan ga je vanuit de poster de rest van de kamer inrichten.
Ferm Living heeft prachtige posters in subtiele retro-tinten. Ze zijn heel vrolijk van afbeelding, je twijfelt er geen moment aan dat ze voor de kinderkamer bedoeld zijn, maar wel heel subtiel van kleur. Het tegenovergestelde van schreeuwerig zeg maar. Bijpassend bij de posters zijn ook diverse soorten behang verkrijgbaar zodat je gemakkelijk mooie combinaties kunt maken.
Met een poster kun je het thema van de kinderkamer perfect benadrukken. Voor de allerkleinsten is een poster van Eef Lillemor perfect, heel sfeervol voor de babykamer.

Blauwe poster met blozende appel

Apple van Eef Lillemor

Informatieve posters voor kinderen

Als je kind wat ouder is en net naar de grote school gaat, dan vindt hij of zij een poster waarop heel veel te zien is vast ook leuk. Bijvoorbeeld een poster met alle soorten dinosaurussen erop of andere dieren, zoals vissen, bosdieren of vogels. Landkaarten zijn ook leuk en leerzaam. Met een poster met nummers en cijfers leert je kind te tellen en te spellen.

Je kunt ook kiezen voor vrolijke kinderposters met tekst zoals “weltrusten”, “jij bent lief” of “hello lovely” als je het gelijk internationaal wilt aanpakken. Er zijn speciaal gemaakte posters verkrijgbaar met de naam en geboortedatum van je kind. Dit is een heel verrassend kraamcadeautje.
Veel posters zijn in verschillende maten verkrijgbaar en ook gemakkelijk te combineren met muurstickers, behang of een bies langs het behang. Je maakt op een heel eenvoudige manier de kinderkamer tot een mooi geheel.