Fabels (out of vintage)

Fabels is een winkel die verschillende ‘Fabels’ van dieren maakt met stof, op een duurzame manier. Het bijzondere aan deze stoffen beestjes is dat ze gemaakt zijn van hergebruikt materiaal, waardoor ze dus erg duurzaam en goed voor het milieu zijn. De Fabels worden allemaal handgemaakt en kunnen zelfs gemaakt worden van bijvoorbeeld je oude kleren. Hierdoor kunnen ze een erg persoonlijk gevoel krijgen.

Door de simpele vormen van de Fabels zijn ze extreem geschikt voor kinderen, de vormen gecombineerd met de zachte stof zorgt ervoor dat het de perfecte speeltjes zijn voor kleine kinderen. Daarnaast spreken de leuke figuren natuurlijk tot de verbeelding van je kinderen waardoor ze er uren mee kunnen spelen. Daardoor zou het aanschaffen van een fabel weleens een goede aankoop voor zowel jou zelf als je kind kunnen zijn.

De fabels kunnen op verschillende soorten dieren lijken, waaronder:

  • Konijnen
  • Neushoorns
  • Eenhoorns
  • Herten

Ben je door dit artikel ook geïnteresseerd geworden in deze stoffen beestjes? Er zelf eentje gemaakt krijgen is vrij simpel. Het enige wat je hoeft te doen is jouw favoriete stukje stof uit te kiezen of je eigen stof op te sturen. Dit stukje stof kan van een kledingstuk zijn dat je zelf niet meer draagt maar het kan natuurlijk ook een kledingstuk zijn van bijvoorbeeld een opa of oma die je niet weg wilt gooien. Op deze manier kan dat kledingstuk voor eeuwig bij je zijn en heb je altijd een soort herinnering. Na het opsturen van de stof moet je het bedrijf zelf mailen met al je wensen, vervolgens kies je hoe groot je je Fabel wilt en betaal je ervoor. Na een weekje wachten zul je je Fabel thuis opgestuurd krijgen, als je wilt zelfs mooi ingepakt zodat je het als cadeautje aan iemand kunt geven.

leuk voor decoratie van jongens of meisjes slaapkamer

Fabels (out of vintage) heeft verschillende verkooppunten in Nederland maar het makkelijkste is om een Fabel te betellen via de webshop. Daarnaast kun je ze natuurlijk altijd eerst bellen of contact opnemen via social media om meer informatie te krijgen over de Fabels en hoeveel ze kosten.